DUŠENÉ VEPŘOVÉ MASO V ZELÍ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZABIJAČKA DOMÁCÍ / ZABIJAČKA MASO / 




INGREDIENCE: 500g ovarového vepřového masa (může být i kousek bůčku nebo plece), 300 g hlávkového zelí, 100 g slaniny, 1 cibule, l lžička mleté papriky, špetka kmínu, sůl, 1 lžíce hladké mouky, 1 l vývaru z masa.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso uvaříme v osolené vodě do měkka, vykostíme a prochladlé nakrájíme na kostky. Na slanině, nakrájené na kostičky, do růžova osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme jemné nakrouhané zelí, podlijeme trochu vývarem z masa a udusíme do měkka. Poprášíme paprikou a moukou, ještě trochu podusíme, podle potřeby zředíme vývarem. Pak přidáme maso a již jen prohřejeme.



DUŠENÉ VEPŘOVÉ MASO V ZELÍ. DUŠENÉ VEPŘOVÉ MASO V ZELÍ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1478 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz